Proef pure culinaire klasse

Onze chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen landgoed of uit de directe omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van vlees van de Veluwezoom? En regionaal geteelde biologische groenten en fruit?

Wil je dineren in een nog wat intiemere setting, bijvoorbeeld met enkele gewaardeerde relaties of voor een gezellig familiediner? Ook dat kan bij Landgoed Rhederoord. Onze locatie is met zijn vele verschillende ruimtes bij uitstek geschikt voor zowel grote groepen als private dining gelegenheden.

Maar ook een barbecue op landgoedniveau behoort tot de mogelijkheden. Met de lekkerste groenten, vlees en vis, door onze koks vakkundig bereid op houtskool en compleet gemaakt met de heerlijkste salades en ambachtelijk gebakken brood. Dus wil je op een mooie zomeravond op een geweldige manier buiten eten, met een groep? Dan weet je waar je terecht kunt!

Genieten van het lekkerste uit de keuken van Landgoed Rhederoord betekent niet dat jouw gezelschap de hele avond formeel aan tafel moet zitten. Voor groepen kunnen wij ook een walking dinner organiseren. Of, om in landgoedtermen te blijven, een ‘dîner à la fourchette’. Zo creëren we een extra ontspannen sfeer.

Ons team staat open voor jouw wensen en maakt jouw culinaire ervaring tot een groot succes.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

25% korting op onze vergaderarrangementen

18 november 2019

Wil je in alle rust op een unieke locatie ongestoord vergaderen? Landgoed Rhederoord is een unieke omgeving waar alles samenkomt. We hebben prachtige zalen met verschillende sferen en capaciteit. Het nieuwe jaar […]

Lees meer
NIEUWS

Wij zijn de winnaar van de Ecofields kookwedstrijd!

7 oktober 2019

Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en […]

Lees meer
24 Nov
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Open Top Trouwlocatie Route Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef