Proef pure culinaire klasse

Onze chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen landgoed of uit de directe omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van vlees van de Veluwezoom? En regionaal geteelde biologische groenten en fruit?

Wil je dineren in een nog wat intiemere setting, bijvoorbeeld met enkele gewaardeerde relaties of voor een gezellig familiediner? Ook dat kan bij Landgoed Rhederoord. Onze locatie is met zijn vele verschillende ruimtes bij uitstek geschikt voor zowel grote groepen als private dining gelegenheden.

Maar ook een barbecue op landgoedniveau behoort tot de mogelijkheden. Met de lekkerste groenten, vlees en vis, door onze koks vakkundig bereid op houtskool en compleet gemaakt met de heerlijkste salades en ambachtelijk gebakken brood. Dus wil je op een mooie zomeravond op een geweldige manier buiten eten, met een groep? Dan weet je waar je terecht kunt!

Genieten van het lekkerste uit de keuken van Landgoed Rhederoord betekent niet dat jouw gezelschap de hele avond formeel aan tafel moet zitten. Voor groepen kunnen wij ook een walking dinner organiseren. Of, om in landgoedtermen te blijven, een ‘dîner à la fourchette’. Zo creëren we een extra ontspannen sfeer.

Ons team staat open voor jouw wensen en maakt jouw culinaire ervaring tot een groot succes.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Kerst op Landgoed Rhederoord

18 september 2019

Sfeervolle Kerst op Landgoed Rhederoord De schemer valt en de gure wind waait over het landgoed, het statige landhuis is sfeervol verlicht en binnen knispert de open haard. Een fijne setting om […]

Lees meer
Bruidstaart
NIEUWS

Jullie gaan trouwen! En nu?

31 augustus 2019

Ben jij deze zomer ook superromantisch ten huwelijk gevraagd? Wat leuk, gefeliciteerd! Dit is de start van een bijzondere periode in aanloop naar jullie grote dag. Je hoofd zit vol ideeën en […]

Lees meer
1 Nov
EVENT

Wild Weekend – 1 & 2 november

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef