Even voorstellen… de vrienden van Rhederoord

Wij geloven dat trouwen heel persoonlijk moet zijn. En om die reden zijn jullie als bruidspaar helemaal vrij om je eigen leveranciers voor jullie grote dag te selecteren. Vanuit onze ervaring delen wij wel graag een aantal toppers met jullie. Van fotograaf tot visagie en van bloemen tot maatpakken; onderstaande leveranciers bevelen wij van harte aan.

Fotografie – Simon van Photos4ever

Enthousiast ,vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker zichzelf.

Simon legt jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. In een ontspannen sfeertje legt hij jullie vast. Een klein beetje sturen voor die mooie pose, want dat doen jullie niet elke dag natuurlijk, en dan laat hij jullie samen helemaal los gaan.. gewoon zoals jullie zijn..

Meer info

 

Videografie – State of Dreaming Films

Het mooie aan film is dat het iedere keer een ander verhaal vertelt. Beelden kunnen dit verhaal versterken en heel persoonlijk maken.

State of Dreaming Films filmt tijdens jullie trouwdag met twee personen om zowel de acties als reacties te vangen. Zij maken veelvuldig gebruik van het meest belangrijke ingrediënt van een film: geluid. Door op een unieke manier te werken met geluid in hun films, komen de beelden helemaal tot leven.

Meet Angelique en Sylvester
Bloemen – Karin van Nozili

Bloemen zijn een onmisbaar onderdeel van jullie dag. Mooie grote vazen met volle boeketten of kleine vaasjes aan de stoeltjes of op het tafel bij jullie diner. Karin luistert met liefde naar jullie wensen en zorgt voor prachtige creaties.

Meet Karin
Best Day Ever Events – Nailia

Elke bruiloft is anders en uniek. De juiste begeleiding tijdens de organisatie kan net een verschil maken. Gespecialiseerd in styling en weddingplanning.

Meet Nailia
Bruidstaart of sweet table – Ria Sweet Sugar Hill

Sweet Sugar Hill is een ambachtelijke bakkerij in het Arnhemse Modekwartier. Gespecialiseerd in taarten en sweettables voor huwelijken.

Meet Ria
Bruidstaart
DJ Bertil

DJ Bertil draait de beste nummers van The Disco 70’s tot de Dance hits van nu. Met recht een allrounder. Compleet met design DJ Booth en alle geluids- en lichttechniek.

Meet Bertil

 

Zelfstandig trouwambtenaar – Ingrid


Alles draait om beleving en de persoonlijke klik, waarbij verbinding en samenzijn centraal staan.
Door goed te luisteren naar mijn bruidsparen, en door familie en vrienden hierin te betrekken, ontstaan de verhalen vol magie, humor en emotie die de hele ceremonie dragen.

Meet Ingrid
Maatpak – Hayo van O’MAGGIO

Betreed je de wereld van O’MAGGIO dan betreden wij die van jou. Zo zorgen wij tot in de details dat de outfit persoonlijkheid uitstraalt. Het moet bij je passen

Muziek – Monique en Bas van Flows On

Om jullie bruiloft extra persoonlijk en bijzonder te maken met de mooiste live muziek gaan we graag samen met jullie in gesprek. Dit doen we om elkaar te leren kennen en om jullie wensen te bespreken. Jullie hoeven hierdoor niet zelf eindeloos te gaan zoeken naar passende liedjes want wij helpen jullie graag met het zoeken naar liedjes die voor jullie echt betekenis geven.

Visagie – Vanessa

Op deze bijzondere dag zorg ik voor de bruidsmake-up die perfect bij jou past. Bij de proef make-up gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar jij je prettig bij voelt.

Limonade met Prik

Vinden jullie het belangrijk dat de kinderen ook een topdag hebben? Zodat de ouders in alle rust kunnen genieten van de ceremonie en de borrel en jullie de zorgen voor jullie eigen kind(eren) kunnen loslaten?

Limonade met prik zorgt dat jullie jongere gasten (tot 12 jaar) ook een geweldige dag hebben.

De mogelijkheden zijn enorm!


De Dames & Heren van 0314

Het huwelijk draait natuurlijk ook om de bijzondere mensen die deze speciale dag met jullie komen delen. Of het nu een getuige, familielid of gewoon een goede vriend of vriendin is, wij zullen ervoor zorgen dat ze er op hun best uitzien op deze bijzondere dag.

 
Nieuwsgierig? Stel hier zelf geheel vrijblijvend een offerte samen voor jullie droombruiloft
Hebben jullie al een offerte van ons? Log dan hier in
Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître