Zeg jij JA tegen Landgoed Rhederoord?

Benieuwd naar wat wij je precies te bieden hebben? Kom de unieke sfeer van Landgoed Rhederoord zelf eens proeven. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, kunnen we dan meteen jouw ideeën en wensen bespreken. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.

Wil jij van je bruiloft een echte droom bruiloft maken? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op. Bel of mail je liever zelf even? Dat kan natuurlijk ook via 026 – 49 59 104 of info@rhederoord.nl.

 

Nog geen offerte? Registreer je hier en vraag er gelijk een aan!


Jouw offerte bekijken? Log hier in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wild Weekend op Landgoed Rhederoord

10 september 2020

Wild Weekend op Landgoed Rhederoord De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild […]

Lees meer
NIEUWS

Trots op ons Green Key Goud certificaat!

3 september 2020

Dagelijks houden wij ons bezig met het creëren van de meest optimale Rhederoord beleving en alles wat daarbij hoort. De natuur is in deze beleving erg belangrijk, ons landgoed ligt immers op […]

Lees meer
7 Nov
EVENT

Wild Weekend – Wilddiner

Wild weekend op Landgoed Rhederoord De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef