Zeg jij JA tegen Landgoed Rhederoord?

Benieuwd naar wat wij je precies te bieden hebben? Kom de unieke sfeer van Landgoed Rhederoord zelf eens proeven. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, kunnen we dan meteen jouw ideeën en wensen bespreken. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.

Wil jij van je bruiloft een echte droom bruiloft maken? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op. Bel of mail je liever zelf even? Dat kan natuurlijk ook via 026 – 49 59 104 of info@rhederoord.nl.

 

Nog geen offerte? Registreer je hier en vraag er gelijk een aan!


Jouw offerte bekijken? Log hier in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Yes, ons terras gaat weer open!

23 april 2021

Op 28 april vanaf 12.00 uur ben je weer van harte welkom op ons vernieuwde terras! Hier serveren wij 7 dagen per week koffie & gebak, lunch, borrel en (vroeg)diner. In verband […]

Lees meer
NIEUWS

Ook tijdens de lockdown ben je van harte welkom!

24 februari 2021

Ook tijdens de lockdown zijn de deuren van ons hotel gewoon geopend! Kom lekker slapen in een van onze 22 stijlvolle hotelkamers en geniet van heerlijke wandel- of fietstocht in ons eigen […]

Lees meer
20 Jun
EVENT

Vaderdag Barbecue Roast

Neem je vader mee op zondag 20 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van onze foodmarket. Onze […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef