• Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

Bekijk onze maatregelen voor een veilige bijeenkomst

Op Landgoed Rhederoord heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Er zijn diverse maatregelen genomen en wij zijn er volledig op ingericht om ‘Coronaproof’ bijeenkomsten te faciliteren. Zo wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd en voldoen wij aan alle veiligheidsvoorschriften. Bekijk op deze pagina wat wij doen om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen.

Zowel binnen in onze vergaderzalen als buiten in onze tuin en park hebben wij verschillende mogelijkheden om veilig bijeen te komen.

De maatregelen wij hanteren voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers

Download ons Corona protocol

Versnel het registratieproces bij binnenkomst door dit formulier ingevuld mee te nemen.

Download hier de gezondheidsverklaring

De capaciteit van onze zalen is aangepast, i.v.m. 1,5 meter afstand.

Bekijk de capaciteit

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Over Landgoed Rhederoord

Stijlvol vergaderen, dineren en overnachten middenin de natuur in een ons authentieke landhuis of koetshuis waar je geniet van pure kwaliteit, lokale (biologische) gerechten en oprechte gastvrijheid.

 

Landgoed Rhederoord is een historisch landgoed gelegen aan de noordkant van Arnhem in de groene rand van de Veluwe. Ons landgoed is dé plek voor bruiloften, zakelijke en informele bijeenkomsten of een weekendje weg en goed bereikbaar via de A12 en A50. Vanaf de snelweg A348, afslag ‘De Steeg’ ben je binnen 3 minuten bij ons.

Meer informatie

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
Bruidstaart
NIEUWS

Open Top Trouwlocatie Route

10 november 2022

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
28 Jan
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & marketing manager