• Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

Bekijk onze maatregelen voor een veilige bijeenkomst

Op Landgoed Rhederoord heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Er zijn diverse maatregelen genomen en wij zijn er volledig op ingericht om ‘Coronaproof’ bijeenkomsten te faciliteren. Zo wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd en voldoen wij aan alle veiligheidsvoorschriften. Bekijk op deze pagina wat wij doen om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen.

Zowel binnen in onze vergaderzalen als buiten in onze tuin en park hebben wij verschillende mogelijkheden om veilig bijeen te komen.

De maatregelen wij hanteren voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers

Download ons Corona protocol

Versnel het registratieproces bij binnenkomst door dit formulier ingevuld mee te nemen.

Download hier de gezondheidsverklaring

De capaciteit van onze zalen is aangepast, i.v.m. 1,5 meter afstand.

Bekijk de capaciteit

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Over Landgoed Rhederoord

Stijlvol vergaderen, dineren en overnachten middenin de natuur in een ons authentieke landhuis of koetshuis waar je geniet van pure kwaliteit, lokale (biologische) gerechten en oprechte gastvrijheid.

 

Landgoed Rhederoord is een historisch landgoed gelegen aan de noordkant van Arnhem in de groene rand van de Veluwe. Ons landgoed is dé plek voor bruiloften, zakelijke en informele bijeenkomsten of een weekendje weg en goed bereikbaar via de A12 en A50. Vanaf de snelweg A348, afslag ‘De Steeg’ ben je binnen 3 minuten bij ons.

Meer informatie

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
29 Sep
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & marketing manager