Is het mogelijk om de nacht voorafgaand aan het huwelijk al op Rhederoord te overnachten?

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om de nacht voorafgaand aan jullie huwelijksdag te overnachten op Rhederoord. Wij hebben maximaal 5 kamers in ons Koetshuis hiervoor beschikbaar.

Vanaf hoe laat mogen wij beginnen met versieren op de dag van het huwelijk?

Vanaf 10.00 uur is het mogelijk om te starten met de aankleding van jullie huwelijk. Belangrijk om even met ons te overleggen wat wij wanneer klaarzetten en wat jullie dus wanneer kunnen decoreren. Dit kan besproken worden in het ‘puntjes op de i’ gesprek 6 weken voorafgaand aan jullie huwelijk.

Kunnen wij ons aankleden op Rhederoord?

Het is zeker mogelijk om jullie op Rhederoord klaar te maken voor jullie grote dag. Voor de bruidegom stellen wij onze Wijnkelder beschikbaar en voor de bruid de Petzoldzaal op de 2e verdieping van ons landhuis. Zo kunnen jullie in alle rust, apart van elkaar starten met de voorbereidingen. Desgewenst verzorgen wij tijdens de voorbereiding en lunch voor jullie en de aanwezige naasten.

Is er een lunchmogelijkheid voor tijdens de voorbereiding?

Het is mogelijk om tijdens de voorbereiding te lunchen op Rhederoord. De meest gekozen optie is een broodjeslunch; luxe belegde broodjes die wij serveren in de ruimtes waar jullie je voorbereiden. Hebben jullie tijd genoeg en lunch je liever uitgebreid of in ons Koetshuis dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Mogen we met onze fotograaf voor de ceremonie al foto’s maken op het landgoed?

Het is zeker mogelijk om op jullie huwelijksdag voor de ceremonie al foto’s te maken op ons landgoed. Het park van 12 hectare biedt hiervoor uitstekende mogelijkheid.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître