Welkom op Landgoed Rhederoord!

Wat leuk dat jullie er zijn! Via deze weg informeren wij u graag over uw verblijf. Voor vragen of meer informatie kun je ook terecht bij onze receptie (tel. 300).

Wist je dat ons landgoed ook beschikt over een à la carte restaurant? Restaurant Koetshuis Rhederoord is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Geniet van het allermooiste dat onze streek te bieden heeft aan biologische producten. Bekijk het menu en de wijnkaart. Wilt u een reservering maken? Dat kan via de receptie (tel. 300) of rechtstreeks via 026-4955358.

Om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen informeren we jullie graag:

Algemene informatie

 • In- en uitchecken
  Inchecken is mogelijk tussen 14.00 en 20.00 uur bij onze receptie. Valt uw verwachtte aankomsttijd buiten deze tijden dan horen wij dit graag. Uitchecken kan tussen 08.00 en 11.00 uur bij onze receptie.
 • Ontbijt
  Het ontbijt serveren wij dagelijks in het Koetshuis. Op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 – 11.00 uur.
 • Gratis WIFI
  • Landhuis
   Netwerk: Rhederoord Gasten         OF         Rhederoord-Gasten KPN (geen wachtwoord nodig)
   Wachtwoord: Rhederoord
  • Koetshuis
   Netwerk: Koetshuis Gast
   Wachtwoord: Rhederoord

Wij vragen uw aandacht voor het volgende

   • Ons landhuis en koetshuis zijn rookvrij.
   • Water is schaars en kostbaar. Mochten het wenselijk zijn dat wij jullie handdoeken wassen gelieve deze dan op de badkamervloer te leggen.
   • Bij een verblijf langer dan 3 nachten zullen wij het bedlinnen verschonen. Mocht dit eerder gewenst zijn geef dit dan aan bij onze receptie.
   • Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies of diefstal van jullie goederen. Indien u kostbare zaken enige tijd wenst op te bergen meldt dit dan even bij de receptie. Wij adviseren om geen waardevolle spullen achter te laten in de auto.
   • Ons hotel is 24 uur per dag beveiligd tegen brand en diefstal doormiddel van brandmelders, bewegingssensoren en camera’s. Wanneer de voordeur alleen met een kamersleutel te openen is dan zijn alle ruimtes in ons pand voorzien van alarm en verzoeken wij jullie vriendelijk de kortste route naar je kamer te nemen.

Belangrijke telefoonnummers

Let op: belt u met de telefoon in de hotelkamer kies voor een buitenlijn dan eerst 0.

Uitleg ventilator

Bevindt uw kamer zich op de eerste verdieping van ons landhuis dan beschikt deze over een ventilator. Klik hier voor de handleiding.

De historie van Landgoed Rhederoord

Lees hier over de rijke historie en achtergrond van ons landgoed.

Hart voor de wereld van morgen

Bij Landgoed Rhederoord nemen we het streven naar duurzaamheid serieus. Dat is meer dan een statement, we maken er ook concreet werk van.

Zo beschikken wij over het hoogst haalbare certificaat voor milieuzorg van het internationale keurmerk Green Key. We scheiden ons afval heel zorgvuldig en gebruiken composteerbare materialen. Bij de inkoop van producten en diensten gaan we waar mogelijk voor fair-trade, bio-gecertificeerde producten en/of streekproducten. En met onze grootste leveranciers hebben we duidelijke afspraken gemaakt over een duurzaam beleid en een dito samenwerking. Bekijk hier wat wij allemaal doen.  Allemaal omdat we vinden dat de wereld van morgen nú al onze aandacht verdient.

Een prettig verblijf gewenst!

Met vriendelijke groet,

Team Landgoed Rhederoord.

 • Historisch landgoed
 • Gelegen in de Veluwse bossen
 • Alles op één plek
 • Uitstekende biologische keuken
 • Gratis parkeren
 • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
30 Jun
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef