De ideale sfeervolle setting voor jullie eindejaarsbijeenkomst.

Terugblikken op wat geweest is en vooral vooruit kijken naar volgend jaar samen met jouw collega’s of relaties. Want successen vieren doe je samen! Er zijn veel locaties waar je eindejaarsbijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. Een buitengewone meerwaarde, die zich vertaalt in maximaal rendement

Een groot festijn of juist lekker intiem?Landgoed Rhederoord heeft diverse sfeervolle mogelijkheden voor jullie eindejaarsbijeenkomst.

Borrel

Wat dacht je van een borrel bij een knisperend haardvuurtje in een sfeervolle zaal met historische details.  Er zijn diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. Een intieme setting in onze pubbar of tot 180 personen in een van de zalen.

Diner

Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard voortreffelijk gekookt. Onze Chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten. Laat je aangenaam verrassen door de geheimen uit onze landhuiskeuken (voor gezelschappen vanaf 10 personen) of ga op culinaire ontdekkingsreis in Restaurant Koetshuis Rhederoord. Wil je dineren in een nog wat intiemere setting, bijvoorbeeld met enkele gewaardeerde relaties? Ook dat kan bij Landgoed Rhederoord. Onze locatie is met zijn verschillende ruimtes bij uitstek geschikt voor zowel grote groepen als private dining gelegenheden.

Een zakelijk diner betekent niet dat er alleen een meergangen diner mogelijk is. Wij verzorgen dit graag in verschillende stijlen.

Feest

Wanneer je als bedrijf iets te vieren hebt dan zoek je een unieke plek die indruk maakt op de gasten. Een stijlvolle locatie waar je geniet van pure kwaliteit, de juiste culinaire invulling en oprechte gastvrijheid.

Bij Landgoed Rhederoord is de organisatie van je bedrijfsfeest in vertrouwde handen! Ons professionele en toegewijde team begrijpt dat elk feest uniek is en daarom leveren wij maatwerk. Ons team begeleidt je door het hele proces, van het plannen van de details tot de uitvoering op de dag zelf.

Overnachten

Landgoed Rhederoord biedt 22 stijlvolle en comfortabele hotelkamers, waaronder enkele prachtige suites. De kamers zijn verdeeld over het landhuis en het koetshuis. Vanuit de kamers heb je een adembenemend uitzicht over de weidse IJsselvallei of het omringde park en het daarachter liggende Nationaal Park Veluwezoom. Indien gewenst kunnen jouw gasten of collega’s heerlijk blijven slapen en genieten zij de volgende ochtend van een lokaal ontbijtbuffet bij Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Meet Bjorna

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een unieke eindejaarsbijeenkomst. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkst. Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

 

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Let’s do business!

2 november 2023

Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd […]

Lees meer
NIEUWS

Wild Weekend

15 september 2023

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
27 Jan
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer