Wanneer je als bedrijf een borrel organiseert voor je relaties of medewerkers dan kies je voor unieke plek die indruk maakt op de gasten.

Een stijlvolle locatie waar je geniet van pure kwaliteit, de juiste culinaire invulling en oprechte gastvrijheid.
Er zijn veel locaties waar je uit kunt kiezen. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elke borrel extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. Het landgoed is makkelijk bereikbaar via de A12 en A348 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Landgoed Rhederoord heeft diverse sfeervolle mogelijkheden voor jullie borrel. Bij mooi weer kan dit in de prachtige landhuistuin, gezellig bij de buiten bar of op een van de schaduwrijke terrassen of het statige bordesbalkon. Maar ook binnen zijn er diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. Een intieme setting in onze pubbar of tot 180 personen in een van de zalen. Ook in de winter is onze locatie uniek en steken we desgewenst het haardvuurtje aan in jullie zaal. Bekijk de ruimtes.

Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard ook voortreffelijk gekookt. Onze Chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen land of uit de directe omgeving. Zij zorgen voor de perfecte culinaire invulling van jullie borrel, van (luxe) hapjes tot een heerlijk diner als start of afsluiting van jullie borrel.

 

Neem geen genoegen met minder: nodig jouw relaties en/of medewerkers uit op Landgoed Rhederoord. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor aangeklede borrels, eindejaarsbijeenkomsten, diners in het landhuis of bij Restaurant Koetshuis Rhederoord en bedrijfsfeesten. Maar ook (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wil je jouw gasten extra in de watten leggen? Maak gebruik van onze 22 stijlvolle kamers voorzien van Auping bedden waar zij in alle rust slapen en wakker worden met een adembenemend uitzicht.

 

Meet Bjorna

Maar persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkst. Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

14 april 2023

Vol! De Moederdag High Tea is volgeboekt. Reserveren voor reguliere lunch is nog wel mogelijk via de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord   Verras je moeder deze Moederdag (zondag 14 mei) met […]

Lees meer
18 Jun
EVENT

Vaderdag

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître