Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan jouw vergadering.

Vergaderen in een andere omgeving dan je eigen bedrijf geeft een andere sfeer maar vooral een andere energie! Deze energie is duidelijk voelbaar op Landgoed Rhederoord, waar jullie zuurstof krijgen in de groene omgeving die rust en inspiratie biedt. Voor elke vergadering is een geschikte zaal beschikbaar met historische details, waar voorzieningen als een flip-over en een LCD scherm natuurlijk niet ontbreken. De zalen zijn ook los te huren en i.c.m. een vergaderarrangement. 

De behoefte aan daglicht begrijpen wij maar al te goed, maak je daar dus maar geen zorgen over. Twee van onze vergaderzalen beschikken tevens over een prachtig bordesbalkon, heerlijk voor een koffie break in de frisse lucht! In de lounge staan verse koffie en diverse theesoorten voor jullie klaar. Fruit en Water159 uit onze eigen bron vinden jullie in de zaal. Bij mooi weer is het ook mogelijk om te vergaderen in onze landhuistuin.

Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard ook voortreffelijk gekookt. Onze chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen land of uit de directe omgeving. Jullie lunchen bij Restaurant Koetshuis Rhederoord en kiezen zelf voor bijvoorbeeld een uitgebreide maaltijdsalade of heerlijke broodjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om jullie dag af te sluiten met een sfeervol diner.

Blijf je slapen?

Blijf je liever langer dan één dag? Wij beschikken over 30 stijlvolle hotelkamers waar jullie heerlijk tot rust komen om de volgende dag vol frisse energie verder te gaan. Dit maakt Landgoed Rhederoord ook een geschikte locatie voor meerdaagse bijeenkomsten. Een event op Landgoed Rhederoord is perfect te combineren met een actieve break in het groen. We beschikken over een prachtige tuin, 12 hectare eigen park en liggen aan het Nationaal Park Veluwezoom. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht op een elektrische fluisterscooter? Landgoed Rhederoord biedt de perfecte combinatie van stijlvolle vergaderfaciliteiten met een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. Het is dé plek om je vergadering naar een hoger niveau te tillen om je team te inspireren en motiveren. 

Een offerte op maat!

Wil je meer weten over de beschikbaarheid van ons landgoed of een offerte op maat ontvangen? Dat kan! Via ons systeem kun je zelf een offerte op maat maken en alle mogelijkheden die wij bieden bekijken.

Meet Bjorna

Maar persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkst. Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
30 Jun
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer