Ben jij deze zomer ook superromantisch ten huwelijk gevraagd?

Wat leuk, gefeliciteerd! Dit is de start van een bijzondere periode in aanloop naar jullie grote dag. Je hoofd zit vol ideeën en inspiratie – maar waar begin je met het plannen van je eigen bruiloft?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk een passende locatie en datum te vinden. Wij geven je graag een paar tips.

Hoe vind ik mijn droomlocatie?

 • Er zijn verschillende websites zoals The Perfect Wedding en Toptrouwlocaties met daarop de mooiste trouwlocaties. Maar ook de foto’s op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest geven inspiratie.
 • Check de ervaringen van andere bruidsparen in je omgeving en in de online recensies.
 • Maak een shortlist van de locaties die je het meest aanspreken en plan met hen een afspraak. Het gevoel bij een locatie en de klik met het personeel is het allerbelangrijkst! Dit ervaar je alleen door er heen te gaan. Liever even spieken zonder afspraak voor een eerste indruk? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route echt iets voor jou.

Welke datum is de juiste?

 • Het kan zijn dat je een hele specifieke datum in gedachten hebt. En wanneer deze beschikbaar is bij de locatie van je dromen dan is dit top! Maar het kan ook zijn dat de gekozen locatie geen beschikbaarheid heeft, daarom kun je beter een paar data in gedachten hebben.
 • In Nederland zijn eigenlijk alle seizoenen prachtig om te trouwen! Natuurlijk is een zomerse dag waarop alles buiten kan heerlijk maar een trouwceremonie bij een knisperend haardvuurtje met veel kaarsen is ook erg romantisch! Ook de herfst met al haar kleuren is uniek. Kijk welk sfeertje het beste bij jullie past en naar de mogelijkheden van de gekozen locatie om te bepalen welk seizoen de juiste voor jullie is.
 • Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de populairste dagen om te trouwen. Maar waarom? Steeds vaker trouwen bruidsparen ook op bijvoorbeeld zondag. Op zaterdag ben je dan heerlijk vrij voor de laatste voorbereidingen en op zondag start je relaxt. Ook voor een avondfeest kan zondag prima – want zeg nou zelf als jullie gasten een dag vrij willen nemen dan maakt het niet uit of dit een donderdag, vrijdag of maandag is, toch?

Trouwen op Landgoed Rhederoord
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie droombruiloft op ons Landgoed? We hebben zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden voor een complete dag van ceremonie tot en met overnachting. Wist je dat Eigen Huis en Tuin ons genoemd heeft in de top 3 van mooiste trouwlocaties van Nederland? En dat we de Award van ‘Beste Trouwlocatie’ in ontvangst hebben mogen nemen?

We ontvangen je graag voor een vrijblijvende kennismaking waarin we je alle mogelijkheden laten zien. Neem contact met ons op via info@rhederoord.nl of telefonisch: 026-4959104. Zelf alvast aan de slag met een offerte? Dat kan ook in onze online planner.

 • Historisch landgoed
 • Gelegen in de Veluwse bossen
 • Alles op één plek
 • Uitstekende biologische keuken
 • Gratis parkeren
 • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
30 Jun
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bart-Jan Hallers

"Welkom op Landgoed Rhederoord, het best bewaarde geheim van de Veluwe. Wij ontvangen je graag in ons gezellige authentieke landhuis of bij de culinaire parel, Restaurant Koetshuis Rhederoord. Bij ons kun je genieten van pure kwaliteit, biologische keuken en oprechte gastvrijheid. Kom jij ook onze geheimen ontdekken?"

Bart-Jan Hallers Directeur