Een unieke omgeving waar alles samenkomt.

Bij Landgoed Rhederoord kan je event zo groot of klein zijn als je wilt en kun je ook de sfeer helemaal zelf bepalen. Een productieve vergadersessie of workshop? Een aansprekende (meerdaagse) conferentie? Of een familieaangelegenheid zoals een feest of een diner? Landgoed Rhederoord geeft je de ruimte.

Hoe groot of klein het event ook is, Landgoed Rhederoord biedt ruimte op maat voor elk gezelschap, zowel binnen als buiten. We hebben prachtige zalen met verschillende sferen en capaciteit. Enkele van deze zalen zijn voordien van een bordes en daarmee bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een ontvangst of borrel. Ook de prachtige tuin van het landgoed biedt diverse mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst. Landgoed Rhederoord biedt speciale vergaderarrangementen, met een aantrekkelijke prijs per persoon. Uiteraard kunnen de gasten na afloop blijven overnachten in onze comfortabele hotelkamers.

De smaak van de streek
Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard ook voortreffelijk gekookt. Onze chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen land of uit de directe omgeving. Wil je dineren in een nog wat intiemere setting? Ook dat kan bij Landgoed Rhederoord. Onze locatie is met zijn vele verschillende ruimtes bij uitstek geschikt voor private dining gelegenheden.

Laat je verrassen door de geheimen uit onze landhuiskeuken of ga op culinaire ontdekkingsreis bij Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Brantsenzaal

Beschikbaarheid

Een inspirerende plek met een manshoge schouw en haard,  een uitloop naar de vestibule met een fraai uitzicht over de IJsselvallei.

Rode zaal

Beschikbaarheid

Een sfeervolle ruimte bij uitstek geschikt voor vergaderingen of diner. Uniek is de authentieke openhaard die aan kan.

Van Heeckeren van Kell zaal

Beschikbaarheid

Geschikt voor kleine en grote groepen. De naastgelegen bar met zitjes kan als subruimte dienst doen.

Petzoldzaal

Beschikbaarheid

Een lichte ruimte en een rustige plek op de tweede verdieping van het Landhuis. De zaal heeft uitzicht over het groene landgoed.

De Wijnkelder

Beschikbaarheid

De wijnkelder is een perfecte ruimte om in klein gezelschap te vergaderen, te lunchen of te dineren onder het genot van een mooi glas wijn.

Pubbar

De pubbar in het souterrain wordt vaak gebruikt voor een afsluitende borrel maar is ook geschikt voor proeverijen.

De Bistro

Beschikbaarheid

Een knus zaaltje met een doorkijk naar de keuken. Deze ruimte kan gebruikt worden voor vergaderingen, lunches en kookclinics.

De Pubzaal

Beschikbaarheid

Deze vergaderzaal in het souterrain, wordt vaak gebruikt voor workshops, proeverijen en lunches.

De Koepelzaal

Beschikbaarheid

Deze prachtige zaal is gelegen in ons Koethuis. Hier kun je in alle rust vergaderen maar ook een perfecte  plek voor private dining of een receptie.

De Lounge

Dit is de centrale plek van het landhuis, met een antieke vergadertafel en voldoende ruimte om “uit te breken” tijdens de vergadering.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
30 Jun
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & marketing manager